Personal Training-valmennus

Onko tavoitteenasi painonpudotus, kuntosaliharjoittelun aloittaminen, peruskunnon parantaminen vai kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lisääminen?
Oletko valmis ottamaan oman hyvinvointisi haltuun?
Personal training on henkilökohtaista valmennusta, joka pohjautuu asiakkaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. 

Annajulia on sertifioitu personal trainer ja kuntosaliohjaaja.

Mikä on Personal Training-valmennus?

Personal training on henkilökohtaista valmennusta, joka pohjautuu asiakkaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Valmennus suunnitellaan yhdessä oman lähtö- ja elämäntilanteesi mukaan, niin että suunnitelmia on
helppoa ja turvallista noudattaa. 

Kaikki PT-valmennukset kasvotusten Päijät-Hämeen alueella
ja tarvittaessa etänä. 

Annajulia,- monipuoliset PT-ja stressinhallintavalmennukset Päijät-Hämeen alueella ja etänä.
Annajulia,- monipuoliset PT-ja stressinhallintavalmennukset Päijät-Hämeen alueella ja etänä.

Kenelle Personal Trainer-valmennus sopii?

Sinulle, joka haluat:

-Voida paremmin
-Paremman kunnon
-Pudottaa painoa
-Kiinteytyä
-Tehdä elämäntapamuutoksen
-Parantaa lihaskuntoasi
-Parantaa liikkuvuutta
-Parantaa kestävyyskuntoa
-Parantaa peruskuntoasi
-Muokata kehonkoostumustasi
-Panostaa kokonaisvaltaiseen hyvintointiisi
-Aloittaa kuntoilun ensimmäistä kertaa tai pidemmän tauon jälkeen
-Nostaa energisyyttäsi

Miksi liikkua Personal Trainerin kanssa?

Jotta saa tuloksia, täytyy treenin, ravinnon ja palautumisen
olla tasapainossa. Näissä kaikissa saat avun minulta. Yhteiset harjoitukset personal trainerin kanssa tapahtuvat ympäristössä, joka sopii parhaiten tavoitteisiisi. Harjoitukset voivat olla ulkona,
sisällä, kuntosalilla tai kotona. Valmennuksessa saat työkaluja, joiden avulla voit paremmin arjen kiireen keskellä ja opit nauttimaan itsestäsi ja olostasi omassa kehossasi.

Annajulia,- monipuoliset PT-ja stressinhallintavalmennukset Päijät-Hämeen alueella ja etänä.

”Tavoitteemme oli saada järjestettyä aikaa liikunnalle kiireisen lapsiperhearjen keskelle. Vähentää/ hallita stressiä sekä syödä järkevästi/terveellisesti, kuitenkin elämästä nauttien. Anna osasi hyvin ottaa huomioon juuri meidän arjen, niin että treenit oli myös mahdollista tehdä. Ruokailut eivät olleet puntarin kautta tehtäviä annoksia vaan perus lautasmallin mukaisia, yksinkertaisia ja toimivia. Saatiin paljon uusia hyviä vinkkejä ravintoon liittyen sekä kiireisen arjen keskellä hyvinvoinnin ylläpitämiseen. Saatiin myös varmasti läpi elämän kestäviä vinkkejä parempaan jaksamiseen eikä vain kuuriluontoisia repäisyjä. Kiitos AnnaJulia!”

Pariskunta 34-vuotta, 2021

”Päätin palkata itselleni personal trainerin kun on näin korona-aikana päässyt kunto rapistumaan kaikkien ryhmäliikuntatuntien loputtua. Otin yhteyttä läheiseen kuntosaliin ja sitä kautta sain ehdotuksena Anna Julian valmentamaan. Pikaisen alkupalaverin jälkeen todettiin että viiden kerran opastus/valmennus voisi olla minulle sopiva ja se olikin. Ohjelma oli parin kuukauden mittainen jonka aikana tavattiin Annan kanssa 5 kertaa ja muokattiin treenejä kehityksen mukaan. Pari kuukautta venyi minun kohdalla vähän pidemmäksi, mutta silti Annan kanssa sai todella joustavasti sovittua tapaamiset ja luotua minulle sopivan treeniohjelman. Sain paljon virtaa ja intoa kaiken muun kiireen keskellä tehdä annettuja treenejä juuri tämän joustavuuden takia. Treeniohjelma oli todella helposti lähestyttävä ja näin salilla aloittelevalle tosi palkitseva. Anna on itse myös tosi helposti lähestyttävä ja kannustaa treenaamaan juuri minulle sopivalla tavalla niin ettei paikat hajoa eikä tule epämukavia harjoituskertoja. Nyt minulla on tallessa Annalta sähköpostiin ja paperille saamani eri treeniohjelmat ja venyttelyt joita aion varmasti hyödyntää myös jatkossa. Tämä tekee salilla aloittamisen todella helpoksi. Suosittelen ehdottomasti Anna Juliaa muillekkin. ”

Mies 31-vuotta, 2021

”Anna on kannustava ja oikeasti valmennettavastaan kiinnostunut ohjaaja. Kohdallani oli haasteena liikenneonnettomuudessa saamani fyysiset rajoitteet ja niistä johtunut vuosikausien liikkumattomuus. Anna osasi suunnitella harjoituskalenterin sopivan kevyeksi mutta kuitenkin tehokkaaksi jolloin motivaatio harjoitteluun pysyi yllä ja jopa kasvoi. Joidenkin liikkeiden tekeminen oli minulle fyysisten rajoitteideni vuoksi hankalaa jolloin Anna muokkasi ohjelmaa tarpeideni mukaan. Yhteisten salikäyntien ansiosta opin käyttämään laitteita ja tekemään liikkeet teknisesti oikein eikä salille meno enää jännittänyt. Kaiken kaikkiaan olen erittäin tyytyväinen Annan tekemään työhön ja voin suositella häntä personal trainerina muillekkin jotka ehkä vielä empivät saliharjoittelun aloittamista.”

Nainen 33-vuotta, 2021

”On ollut ihana tunne saada treeni taas kulkemaan. Olet ollut tärkeä tuki ja kannustin tässä projektissa.”

Nainen 56-vuotta, 2021

”Lämmin kiitos Anna, asiantuntemuksesi oli huippua ja lisäksi sinusta välittyi aito kiinnostus asiakasta kohtaan. Olit lämmin ja läsnä - tuli tunne, että olet aidosti minua varten, kiire ei ollut. Opastit ja ohjeistit selkeästi ja olit tehnyt huolellista suunnittelua saliohjelmani kanssa. Lupauduit myös korjaamaan ohjelmaa, jos jokin ei toimi- takuu siis toimii. Olet 10+ osaamisessasi, kohtaamisessasi ja sitoutumisessasi. Taidokasta ammattilaisuutta!”

Nainen 50-vuotta, 2021

"Kiitos vielä antoisasta PT-valmennuksesta. Tämä starttipaketti oli hyvä tsemppari tulevaan kunto- ja elämäntaparemonttiin. Saamani harjoituskalenteri, treeniohjelmat sekä ravintoanalyysi/-vinkit auttavat varmasti tulevaisuudessa. Innostava ja asiantunteva lähestymistapa asioihin motivoi jatkossa. Koin myös tärkeänä että opastit ja valvoit tekemään harjoitteet oikein. Oli tosi kiva tutustua. Kiitos vielä kerran!"

Mies 54-vuotta, 2022

Hinnasto

Valitse alta itsellesi sopiva valmennus! 
Jos mietit, minkä pituinen valmennus sopii sinulle tai sinulla herää kysyttävää, ota yhteyttä - autan mielelläni!

Hinnat sisältävät alv 24%.
Ei sisällä liikuntapaikkojen maksuja.

VALMENNUSPAKETIT

Startti-ja valmennuspaketit sopivat sinulle, joka haluat aloittaa elämäntapamuutoksen turvallisesti ja ohjatusti yhdessä personal trainerin kanssa. Valmennuspaketit sisältävät aina alkukartoituskeskustelun, ruokavalion tsekkauksen, turvallisen ohjauksen sekä jatkuvan valmentajan tuen ja turvan.

Tehdään yhdessä sinulle sopiva suunnitelma aktiivisempaan arkeen ja liikkumiseen. Suunnitellaan sinulle sopivat treeniohjelmat,
viikkosuunnitelmat ja haasteet tavoitteidesi mukaisesti.

Alkukartoituskeskustelun kesto 45min
Tapaamiset personal trainerin kanssa kestoltaan 90min
Puhelin-/sähköpostituki auttaa sinua arkisin klo 9.00 - 17.00

1kk Starttipaketti
250€

Sisältää alkukartoituskeskustelun + 3 tapaamista personal trainerin kanssa.

250€
2kk Valmennuspaketti
350€

Sisältää alkukartoituskeskustelun + 5 tapaamista personal trainerin kanssa.

350€
3kk Valmennuspaketti
500€

Sisältää alkukartoituskeskustelun + 7 tapaamista personal trainerin kanssa.

500€

TREENIPASSIT

Ota personal trainer mukaan treeneihisi.
Hanki tästä yksittäiset PT-tunnit valmentajan kanssa ja vie treenisi uudelle tasolle.

60min x 1 krt
65€

Sisältää tunnin treenit yhdessä personal trainerin kanssa. Treenit suunnitellaan yhdessä veloituksettomassa alkukartoituksessa. Ei sisällä ohjelmaa, eikä liikuntapaikkojen maksuja.

65€
60min x 3 krt
180€

Sisältää tunnin treenit yhdessä personal trainerin kanssa. Treenit suunnitellaan yhdessä veloituksettomassa alkukartoituksessa. Ei sisällä ohjelmaa, eikä liikuntapaikkojen maksuja.

180€
60 min x 5 krt
300€

Sisältää tunnin treenit yhdessä personal trainerin kanssa. Treenit suunnitellaan yhdessä veloituksettomassa alkukartoituksessa. Ei sisällä ohjelmaa, eikä liikuntapaikkojen maksuja.

300€

TREENIOHJELMAT

Saat kauttani sinulle räätälöidyn treeniohjelman.
Treeniohjelma laaditaan aina alkukartoituskeskustelun pohjalta, tavoitteidesi ja toiveidesi mukaan.

Ohjaukset sovittava erikseen yksittäisten PT-tuntien hintojen mukaisesti.

Yksittäinen treeniohjelma
65€

Sisältää yksittäisen treeniohjelman sinun tavoitteisiisi sopivana ja toiveidesi pohjalta tehtynä. Sisältää veloituksettoman alkukartoituskeskustelun.

65€
Treeniohjelman päivitys
35€

Sisältää aiemmin tehtyyn treeniohjelmaan tehdyt muutokset.

35€

Annajulia valmentajanasi

Olen koulutukseltani sertifioitu personal trainer, kuntosaliohjaaja ja stressinhallintavalmentaja eli mind coach.


Mielestäni, keho ja mieli on kiistatta yhtä, joten mentaalipuolen valmennus on tärkeää muistaa fyysisten treenien ohella. Kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista on tullut minulle todella tärkeää ja haluankin auttaa myös muita voimaan paremmin ja löytämään liikunnallisemman elämän ilon.

Peruselementit työssäni ovat fyysinen ja mentaalipuolen valmentaminen, kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin keskittyminen, luottamus, läsnäolo, motivointi ja myös tietynlainen jämäkkyys. Käytössäsi on sitoutunut ja intohimoinen valmentaja.
Minä onnistun, kun sinä onnistut!

Kehon ja mielen valmentaja Annajulia

Varaa veloitukseton alkukartoitus nyt!